Gezelligheid

Ondanks alle dingen die er op het moment spelen heb ik ook een aantal fijne dingen gedaan ! Vandaag was ik een dagje vrij… niet alleen vandaag maar ook omdat nu dus opeens zonder school,stage en maar paar dagen per week werk heb ik opeens veel vrije tijd. Ik merk ook al dat ik dit zo niet meer gewend ben en me gelijk verveel en niet stil kan zitten… benieuwd hoe de komende dagen gaan bevallen om zoveel ‘rust’ te hebben… zal ook eerlijk zeggen dat dat niet hoeft voor mij…. als 2 dagen …. misschien af en toe eens 3 dagen vrij ben in de week en dan iets leuks kan doen dat meer dan genoeg vind…. laat me de andere dagen maar lekker werken en geld verdienen. Maar goed dinsdag heb mijn eerste werk/proefdag om om te kijken hoe het gaat !!

Afgelopen donderdag is Michelle naar Eindhoven gekomen ! Erg fijn was dit… het was een enorme heftige dag geweest waarin alle knopen werden door gehakt en ik vond het fijn om dan ook wat afleiding te hebben. S’avonds gezellig zitten kletsen een hapje wezen eten bij de shoarma zaak bij mij om de hoek en nog wat fotootjes gemaakt. Een fijne en gezellige avond gehad.

Vrijdag ben ik met 2 lieve collegaatjes naar Utrecht geweest… Ik zou eigenlijk niet mee gaan winkelen maar alleen na dat hun terug waren van het shoppen samen met ze gaan koken en eten. Omdat ik nu natuurlijk niet meer naar stage hoefde vroegen ze of ik mee wilde… wel over getwijfeld omdat ik niet echt geld had om te winkelen. Maar ik dacht dat wat afleiding wel fijn zou zijn. Ik heb echt een onwijs leuke dag gehad… De meiden hebben goed geshopt en lekker veel geld uitgegeven. De verleiding was soms best groot en ik zag zeker leuke dingen maar meer dan 10 euro aan een broodjes en een drankje op het terras heb ik niet uitgegeven. Ik wilde toch verstandig zijn en nu echt even letten op mijn geld omdat niet weet hoe de dingen allemaal gaan lopen. (ja ik weet het ik denk te veel na :P).

Savonds hebben we samen gezellig gekookt en onwijs lekker gegeten en vervolgens hebben we naar the voice gekeken op rtl 4…. Ik zag de dag erna er vrij laat in en dat was de dag erna best vermoeiend toen weer moest werken haha maar het was een onwijs leuke dag ! En wat is Utrecht toch ook een leuke en geweldige stad.

Advertenties

Een gedachte over “Gezelligheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s