De onsterfelijken / Boek 1 Evermore

Sinds haar ouders en zusje bij een auto-ongeluk zijn omgekomen, kan Ever aura’s zien en andermans gedachten horen. Wanneer ze mensen aanraakt, ziet ze hun hele verleden.
Ze doet dan ook al het mogelijke om mensen uit de weg te gaan – tot de knappe en mysterieuze Damen in haar leven komt. Hij is de enige die de chaos in haar hoofd kan laten verdwijnen en de enige die haar echt begrijpt – het is net of hij in haar ziel kan kijken.

Ever wordt beetje bij beetje ingewijd in Damens wereld vol wonderen en geheimen, maar ze heeft nog steeds geen idee wie hij is of wat hij is. Het enige wat ze zeker weet, is dat ze hopeloos verliefd op hem is.

Dit boek kreeg ik van een vriendin voor mijn verjaardag. Al meerdere malen heb ik met het boek in mijn handen gestaan en stond ik op het punt om het te kopen. Elke keer legde ik het weer terug… maar goed ook want anders had ik hem twee keer gehad. Nadat ik mijn andere boek uit had ben ik met dit boek begonnen en in iets meer dan een week heb ik hem uitgelezen. Dit is echt een record voor mij. Ik vind het boek echt helemaal geweldig. Het zit wel een beetje in de sfeer van Twilight maar toch op een heel andere manier. Er zitten spannende stukken en die je totaal niet ziet aankomen. Ik ben vorige week gelijk naar de winkel gegaan om van mijn boekenbon die ik ook voor mijn verjaardag kreeg :P, het 2de deel te halen. Kortom wat mij betreft is dit boek een echte aanrader. Ik kan nu al niet wachten tot maart want dan komt ook het 3de boek van deze reeks uit.

Advertenties

Een gedachte over “De onsterfelijken / Boek 1 Evermore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s