Shoplogje 22 februari 2011

Vandaag is mijn enige vrije dag deze week… de rest van de week moet ik namelijk werken. Gister was ik echt kapot en lag ik er al om 9 uur in. Ik ben in een blok in slaap gevallen en vanmorgen rond half 10 werd ik wakker. Ik had echt heerlijk geslapen en gelijk was ik vrolijk. Ik zag een heerlijk zonnetje door de raam schijnen en ik dacht al gelijk wat een heerlijke dag. Ik stond op en nam een douche. Toen ik onder de douche stond was ik me aan bedenken wat ik eens zou gaan doen vandaag. Door het goede nieuws van gister had zo zin wat leuks te doen vandaag en er lekker op uit te gaan….

Ik had nog treinkaartjes liggen voor een dagje onbeperkt te reizen en ik dacht bij mezelf zal ik gewoon de trein naar Rotterdam pakken en gaan shoppen ? Nog geen uur later zat ik in de bus richting het station en om 13.00 uur liep ik richting de Primarkt. Al weken heb ik zo’n zin in een Frappuccino van starbucks maarja dat ligt niet echt naast de deur. Ik besloot dus via Utrecht te reizen (dat maakt kwa reistijd niks uit) en trakteerde me eindelijk op deze lekkernij (en happy dat ik er mee was haha)…

In de primarkt was het druk maar volgens mij toch minder druk als de andere keren dat ik er was.. ik heb namelijk nog geen 5 minuten in de rij bij de kassa gestaan. Bij de pashokjes was het wel ontzettend druk… en heb dus wel net als altijd gewoon in een hoekje van de winkel gepast. Ik heb eigenlijk niet veel gekocht… ik vond het dan ook beetje tegenvallen. Ik heb vooral basics gekocht… een legging,onderbroekjes,sokken,basic shitjes en topjes en een jurkje en een trui (die heerlijk dik is gevoerd van binnen en dus lekker is om te werken op station). Alles bij elkaar was voor 32 euro. Verder wilde ik nog graag langs Berkah. Deze winkel lag altijd in Maastricht en hier ging ik er altijd even binnen. Ze hebben er vaak leuke dingen voor ook een goedkope prijs.

Ik wist dat er sinds kort ook een groot filiaal van in Rotterdam lag en ik wilde er graag even gaan kijken… zo gezegd zo gedaan… en ik was verliefd op de collectie wat ze hadden op moment. Ik ging het pashokje in met maar liefst 6 stuks… en eigenlijk wilde ik ze allemaal haha. Uiteindelijk besloot ik alleen maar een lang shirtje te kopen wat ik gewoon met een broek of legging kan dragen… voor maar 14 euro. En eigenlijk ben ik met deze aankomst het blijste van allemaal haha. Daarna besloot ik maar richting huis te gaan en ik moet zeggen dat zo’n dagje shoppen best vermoeiend is. Natuurlijk is het wel gezelliger met vrienden en toen een collegaatje twitterde dat ze mee had gewild baalde ik wel een beetje dat alleen was gegaan maar ik heb een leuke dag gehad :).

Tijdens het shoppen werd ik nog gebeld door mijn werk en aangezien het zonnetje scheen dacht ik ahh nee ze bellen of ik kan werken (wat uiteraard niet had gekund)… ik neem niets vermoedend op en ik hoor gelijk allemaal stemmen en en ?? We willen weten hoe je gesprek is gegaan gister… en ik zeg ja in juni ga ik verhuizen. Dit ging gepaard met een heleboel gegil (ik vraag me af wat de mensen op station gedacht zullen hebben)… ze waren zo blij en enthousiast voor me. Ik hing op en ik denk dat ik nog een uur met een glimlach op mijn gezicht heb gelopen door de lieve en spontane reactie. Zulke kleine dingen als een smsje of een telefoontje dat iemand aan je denkt kunnen zoveel voor me betekenen :).

Advertenties

2 gedachtes over “Shoplogje 22 februari 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s