Dagje scheveningen.

Afgelopen zaterdag was het natuurlijk heerlijk weer. Eigenlijk had ik zondag met Michelle afgesproken maar tijdens mijn vakantie in Praag kreeg ik een sms dat het bij ons zaterdag 22 graden zou worden. Ik dacht gelijk STRAND. We spraken dus af om zaterdag gezellig naar Scheveningen te gaan. Vrijdag had ik nog een beetje mijn twijfels of het echt wel zo’n mooi weer zou worden aangezien het er toen behoorlijk bewolkt uitzag.

Maar zaterdag was het weer echt prachtig. We waren pas rond 13.00 uur in Scheveningen omdat Michelle zich verslapen had. Meerdere mensen hadden het idee om naar het strand te gaan want in de tram was het al onwijs druk. Eenmaal in Scheveningen gingen we een lekkere pannenkoek eten. Daar hadden we beide wel zin in. Daarna hebben we lekker langs het strand gelopen en het was druk joh niet normaal. Zelfs bij het zoeken naar een terrasje hebben we zowat de hele boulevard afgelopen voor we een leuk plekje hadden. Daar heerlijk relaxed wat gedronken,van de zon genoten en wat gelezen… heerlijk die dagen.

Tegen 17.00 uur ging het weer opeens om en werd het echt fris en begon het te waaien. We besloten dus ergens wat te gaan eten…. maar dat dacht dus iedereen. Bij meerdere eettenten zaten ze helemaal vol. Uiteindelijk kregen we ergens een laatste tafeltje wat we dus maar besloten te nemen. Maar pff dat hebben we geweten dik ander half uur later kregen we pas eindelijk ons eten. Gelukkig was het wel lekker. Toen hebben we de tram richting Den haag weer genomen en daar als afsluiting van de dag nog even een Swirl gehaald en toen richting onze trein gegaan…. Het was echt een onwijs gezellig en leuk dagje met natuurlijk heerlijk weer :D. Laat de zomer maar komen.

4 gedachtes over “Dagje scheveningen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s