Een dagje beauty en muziek :D.

Gister heb ik echt een heerlijk dagje gehad, soms zou ik willen dat al mijn dagen er zo uit zouden zien maar helaas… maar extra genieten van de dagen die er wel zo uit zien. Om 8 uur ging al mijn wekker en ik had echt ontzettend slecht geslapen (en veel tekort) aangezien ik een sluit dienst had gehad de dag ervoor en dus pas rond half 1 in mijn bed lag. Toen dacht ik nog waarom heb ik ook alweer ja gezegd op vandaag.

Maar goed het gevoel trok langzaam weg en rond 9 uur stond ik met mijn fietsje bij de bioscoop op een collegaatje van mij te wachten. Sommige dingen veranderen nooit, en uiteraard was ik veel te vroeg en zij veel te laat. Samen met nog 2 andere meiden gingen we naar de school waar we eigenlijk om 9 uur verwacht werden. We kregen daar een kopje thee aangeboden en werd nog even gekletst en toen kregen we allemaal een eigen schoonheidsspecialiste te zien waar wij het model voor waren. Even zitten kletsen en toen mochten we naar de behandel ruimte.

Daar mochten we heerlijk relax gaan liggen,werden we ingepakt in een deken en zelfs de voetjes werden bedekt. Toen kregen we een huidanalyse en werden de wenkbrauwen epileert. Normaal gesproken doet dit echt onwijs pijn bij mij maar ik weet niet wat voor pincetje dit meisje had maar dit deed helemaal geen zeer… het was eerder een kietelend gevoel ofzow. Daarna werd het allemaal beoordeeld door de leraressen (want dit was tenslotte een toets voor deze meiden).

Na de beoordeling kregen we een uitgebreide gezicht,nek en schouder massage van zo’n 25 minuten. Hier probeerde ik echt ff mijn hoofd leeg te maken en te genieten. Ik kwam echt een beetje tot rust moet ik zeggen. Daarna kregen we nog een maskertje op, Zo’n echte dikke groene :P. En zo’n 3 uur later zat de behandeling erop. Echt genoten hihi.

Daarna nog even naar huis gegaan wat gegeten en nog wat tv gekeken en toen nog even de stad in gegaan. Ik moest shampoo halen bij de kruitvat en eigenlijk moest ik in de stad ook nog kijken voor een nieuwe fietsttas (de mijne is stuk) en wilde ik kijken voor seizoen 4 van Westenwind. Ik ben inmiddels alle afleveringen aan terug kijken maar ik had maar tot seizoen 3. Op internet zag ik dat de boxen maar 11 euro per stuk waren dus wilde graag seizoen 4 ook hebben. Dit was geen makkelijke opgave. Ik ben echt in ALLE winkels geweest waar ze dvd’s verkopen maar overal was die gewoon weg L. Ik ging dus een beetje teleurgesteld naar mijn werk.


Op mijn werk een fijne dienst gehad en lekker gewerkt. Rond kwart voor 10 checkte ik mijn foon en had paar berichtjes van M. Die ochtend had ik op twitter gelezen dat Ilse de lange zou optreden in Eindhoven bij haar en ik hier wilde ik uiteraard meer van weten.  En toen weg ging van mijn werk had ik dus een berichtje dat om 22.00 uur begon of ook nog kwam. Onwijs leuk dus… en ik ben vanuit mijn werk daarheen gegaan. Ik kan van zo’n onverwachtse leuke dingen zo genieten.  Mijn camera van mijn dagje Scheveningen zat nog in mijn tas dus gelijk paar mooie foto’s gemaakt.

Ik ben geen grote fan van Ilse… maar ik heb der wel een aantal keer eerder live gezien, en ik vind der live altijd erg sterk. Dus onwijs van het optreden genoten :). Ik ben wel niet tot helemaal het einde gebleven… Ik was namelijk onwijs moe van de lange dag. Maar ik heb gister echt een heerlijk onverwachts leuk dagje gehad.

Advertenties

3 gedachtes over “Een dagje beauty en muziek :D.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s