Vriendjes worden ??

Je kent het wel… je komt na een dag werken thuis en je denkt ik doe vandaag niks meer. Je hebt dan ook geen zin in die onverwachte bezoekjes… Zonder enige schaamte word er gesnuffeld in je kleding kast en zelfs snacht’s word er zo dicht mogelijk tegen je aangekropen. Als je een keertje onverwachts beweegt word er zachtjes bij je neus gekriebeld. En zelfs samen douchen…. Daarbij is er geen enkel gevoel van schaamte wat er bij komt kijken….

En laat dit nou toch juist de dingen zijn die ik liever allemaal niet wil delen met het eerste de beste… Daarom stoort met me ook enorm… Van die DIKKE maatjes die het maar niet opgeven om vriendschap met me te sluiten. Je zou toch denken dat vrienden je geen slapeloze nachten willen bezorgen ? Maar niets is minder waar… Vandaag had je er weer zo 1…. Die na een lange dag werken mijn rust kwam verstoren…

Alleen al bij het zien van een foto ga ik opnieuw gillen 😐

Advertenties

9 gedachtes over “Vriendjes worden ??

  1. Spinnen vind ik niet zo eng (mits ze niet groter zijn dan 3cm natuurlijk), meestal zet ik er een glaasje overheen en gooi ze dan naar buiten! Een spin in huis vind ik namelijk ook maar niks..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s