Gesprek…

Gisteravond vertelde ik nog het nieuws dat ik ben aangenomen :)…(bedank nog voor alle leuke reacties)  en vandaag kan ik melden dat ik morgen een stage gesprek heb. Bij een kinderdag verblijf wel te verstaan… Ik mocht gister bij 2 kinderdag verblijven een motivatie brief en cv sturen. Vanochtend werd ik dus al door een van de twee terug gebeld of ik op gesprek wilde komen. Ben erg benieuwd… en eigenlijk ook onwijs zenuwachtig. Want er hangt toch best veel vanaf.

En ja nog steeds speelt de twijfel over ouderenzorg en of toch kinderen maar ik denk dat ik met mijn cv bij de kinderopvang het meeste kans maak. Ik heb natuurlijk al gewerkt in een kinderwinkel (wat ik trouwens hartstikke leuk vond) en bij Bart Smit haha. Dit staat denk ik toch goed bij mijn cv (omdat daardoor toch al iets met kinderen heb gedaan). En ja mijn leeftijd vinden ze misschien ook prettig. Al betwijfel ik of ze die nog geloven als ze me zien haha.

Ben erg benieuwd naar het gesprek morgen maar ik kijk er ook onwijs naar uit. Ik heb me op de website al zitten inlezen over hun werkwijze, de verschillende groepen die ze hebben en ik heb al wat foto’s zitten bekijken waardoor ik het stiekem ook wel heel erg leuk ga vinden…. dus ja wish me luck morgen !! Het zou zo fijn zijn als ik word aangenomen. Dat kan er gewoon in Augustus vol tegen aan… Woon ik in een nieuw huisje en ga er helemaal voor !

Advertenties

7 gedachtes over “Gesprek…

  1. Spannend..!! Maar wel onwijs leuk, werken op een kdv is gewoon leuk !! haha…
    Wij willen ook stagiaires 😉
    Succes iig.. zo kan je wel kijken of je dit leuk vind.. moet je er het hele jaar stage lopen en mag je wisselen na een half jaar of het tweede jaar..?? als je dan voor de andere doelgroep gaat kan je kijken wat je het leukste vind..!!

    toi toi toi.. je kunt het wel ik vind je altijd hartstikke leuk met kids..

    xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s