bbq

Gister ben ik gelijk vanuit mijn werk door gegaan naar de bbq die in het nieuwe appartementen complex werd georganiseerd. In het begin vond ik het best wel spannend omdat zoiets had van ik ken helemaal niemand sta je daar alleen. Ik twijfelde al die tijd dan ook beetje of wel of niet moest gaan. Maar de dag ervoor had gezellig met de buurvrouw en die ernaast staan kletsen op de gang en hadden we afgesproken om samen te gaan. Voordat ging werken kwam ik ook nog mijn buurman tegen en die vroeg ook of ik ging.

Toen terug kwam van mijn werk besloot nog even de tas boven te zetten en onderweg zag meisje van de benden verdieping staan die al vroeg of ze even op me moest wachten. Dat was wel fijn… Toen kwam op de gang mijn buurman en vrouw 😛 tegen dus uiteindelijk gingen we met z’n alle naar beneden. Eerst kreeg je het officiële gedeelte :P. En toen begon de bbq. Het was verplaats naar andere ruimte waardoor allemaal overdekt was waardoor sowieso door kon gaan (gelukkig was verder ook de hele avond droog). Al snel stonden we met hele groep aan 1 tafel… En dit was vooral de gang waar ik ook woon. Paar mensen die al vaker had gezien maar aantal die nog niet eerder had gezien en dus ook zo leerde kennen.

Echt gezellig staan kletsen (en eten)… Gelijk werden er allemaal al plannen gemaakt voor keer een spelletjes avond, een buren ruzie :P, een keer met z’n alle naar het casino (waar 1tje werkte), xtje samen op stap enz. Weet niet of deze dingen echt allemaal ga doen maar als keertje iets leuks is vind best leuk om x mee te gaan. De buurvrouw vroeg al gelijk of zin had om mee te gaan naar de Ikea zondag maar helaas moet dan werken. Na de bbq gingen we bij iedereen huisje kijken… hoe had iedereen het enz. Bij mij ook best wat mensen een kijkje komen nemen en kreeg onwijs veel leuke reacties over hoe mooi ‘strak’ ik alles heb ingericht :). Veel woningen gezien… erg leuk om te zien hoe andere het hebben ingericht… welke kamer ik ook wel zou willen hebben en bij welke ik HEEL blij ben dat die juist niet heb.

Uiteindelijk nog met zowat iedereen die bij de bbq aanwezig was in de binnentuin staan kletsen en wat drinken. Rond 23.00 uur besloot ik naar boven te gaan want ik was onwijs moe van de lange dienst en bij de bbq en de hele avond daarna kon je nergens zitten dus heel de dag staan had me behoorlijk opgebroken. Maar ik vond dus echt een erg leuke avond :D.

Advertenties

2 gedachtes over “bbq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s