Vakantie !!

Het is echt waar !! Vooral afgelopen week duurde onwijs lang. Wederom was ik niet helemaal fit waardoor het zo verleidelijk was om een dagje thuis te blijven van school. Je kent het wel… je ziet je al helemaal thuis in een pyjama zitten heel de dag lekker genieten van films en tv series enz. Maar ik heb het ontzettend druk met een toetsweek in het vooruitzicht en een heleboel inlevermomenten van projecten. Conclusie ik heb doorgebeten en ben braaf naar school gegaan.

En ik kan dan nu zeggen dat ik vakantie heb :D… Gewoon een hele week geen school en dat betekend dat ik lekker kan uitslapen ! Uitslapen heb ik toch wel onwijs gemist. Echt vakantie is het echter niet… Ik moet alsnog gewoon werken en ik moet aan aantal dingen nog hard werken. Ook ben ik me al aan voor bereiden op de toets week door voor aantal dingen waar moeite mee heb te leren en samenvattingen te maken. Ondanks dat heb ook aantal leuke dingen op de planning :). Morgen ben lekker dagje vrij en ga ik naar de film. Dinsdag ga ik gezellig bijkletsen met Carlijn en een vriendinnetje ophalen op het vliegveld. Ze is een half jaar naar het buitenland geweest voor stage. Woensdag ga ik waarschijnlijk wat leuks doen met Michelle. En vrijdag ga ik eten bij Etenstijd (dit is zo leuk :P) en avonds naar het casino waar Glennis Grace een optreden zal geven.

Wat de plannen van zondag zijn is nog steeds niet helemaal duidelijk maar die dag ga ik met Eefje op pad en misschien naar Vips Live… conclusie een druk maar oooo zo leuk weekje :D. Heb er zin in !

 

Advertenties

5 gedachtes over “Vakantie !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s