Gavin Degraw @ de Melkweg

Afgelopen woensdag ging ik samen met een vriendinnetje naar Gavin Degraw. Eerst moest ik nog een hele dag op school zitten waarbij de tijd natuurlijk niet voorbij ging als er zoiets leuks op de planning staat. Rond 2 uur was ik thuis waar ik me snel heb opgefrist in omgekleed om rond 4 uur richting het station te gaan. Eerst hebben we daar wat te eten gehaald op het werk en zijn toen door gegaan richting Amsterdam.

Rond 6 uur waren we in Amsterdam en ongeveer een kwartier later stonden we op het Leidseplein. Omdat ik hier pas een weekendje was geweest wist ik daar nog de weg naartoe. Toen even de Melkweg gezocht en uiteindelijk nog wat gedronken op het Leidseplein omdat we geen zin hadden in die kou te staan. Rond 7 uur gingen de deuren open en zijn we rond die tijd ook weer richting de zaal gelopen. Ik was nog nooit eerder in deze zaal geweest naar wat een onwijs leuke en gezellige zaal zeg !!

Carlijn en ik zochten een plaatsje op het balkon waar we echt alles helemaal top konden zien. Carlijn kan niet zo goed tegen drukte dus dit was een top uitkomst :D. Het duurde behoorlijk lang voordat de zaal vol stroomde maar het concert was uitverkocht en er was echt een geweldige sfeer. Eerst kwam er het voor programma wat wel oke was en tegen half  9 kwam eindelijk Gavin !! Echt onwijs genoten…. ik vind zijn stem en nummers zo geweldig en het gevoel in zijn stem altijd zo mooi. Zijn nieuwe album draai ik helemaal grijs en daar kwamen dan ook deze avond veel nummers van voorbij. Toch miste ik aan het einde van de avond wel wat mooie klassiekers.

Maar zeker wel genoten…. de sfeer van het concert was echt super, veel beter dan tijden het vorige optreden wat ik bezocht in de HMH. Het concert werd afgesloten met de bekendste hit van Gavin op dit moment ‘Not over You’ wat hij ditmaal zong met Nick (van Nick en Simon). Was wel even grappig want Carlijn en ik dachten hem al eerder te zien lopen in de zaal. Onwijs genoten van het optreden en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar !! Het eerste concert van 2012 is een feit !

Advertenties

3 gedachtes over “Gavin Degraw @ de Melkweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s