Week 9 !


Morgen begin ik aan stage week 10. Ondanks dat ik nog wat weekjes voor de boeg heb klinkt week 10 al zoveel beter. En komt het einde toch langzaam in zicht van mijn stage maar ik ben onwijs aan het aftellen. Terwijl zowat half Nederland vakantie had heb ik afgelopen week gewoon stage gelopen en daarnaast nog gewerkt. Soms voelde dat wel een beetje dubbel. Ik snakte ook naar een paar dagen vrij en even niks. Maar ik wil dit achter de rug hebben… klaar ermee zijn ! Afgelopen week vond ik dan ook langer duren dan anders.

Heel de week waren er geen andere stagiaires en eigenlijk miste ik dat een beetje. Afgelopen donderdag kwamen de New Kids signeren in ons filiaal wat ik wel leuk vond. Ik heb totaal niks met de new kids hoor. Maar het was even een totaal ander dagje met een andere indeling. Fijn ! Vrijdag was wederom een onwijs lange dag eerst tot 18.00 uur stage om daarna gelijk door te gaan naar mijn werk tot 00.30. Hoewel ik eigenlijk een vrij weekend in het verschiet had liep dit weer helemaal anders. Er waren zieke op het werk waardoor ik uiteindelijk vandaag toch gewerkt heb. Ergens baal er wel van omdat de rust wel had kunnen gebruiken maar heb wel fijn gewerkt. En kon gelukkig eerder dan 6 uur naar huis.

Zaterdag echter wel een onwijs fijne en leuke dag gehad….wat ik echt even nodig had. Zaterdag al vroeg op gestaan na een korte nacht slaap. Snel opgefrist en boodschappen gedaan en gelijk door gegaan naar de trein in Breda. Daar had ik afgesproken met Eef en Lisa. Samen zijn we eerst naar de Ikea gegaan waar we wat hebben rond gesnuffeld en een hapje hebben gegeten… ze hadden asperges soep (L). Daarna nog even langs Eef der huis gegaan en toen door gegaan naar de film.

We zijn naar The Vow geweest, deze film wilde ik zo graag zien alleen al bij het zien van de trailer. En ik vond hem dan ook helemaal geweldig. Geef mij zo’n vent ;). Vond echt een heerlijke zwijmel film met een mooi verhaal. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Misschien wil ik deze film zelfs wel hebben op dvd…. en is zeker een goede opvolger van Dear John wat ik ook al helemaal geweldig vond. Morgen dus weer een nieuwe week voor de boeg met eigenlijk verder geen plannen naast stage en werk.

Advertenties

2 gedachtes over “Week 9 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s