I love the summer !


Het zonnetje schijnt dan eindelijk in Nederland… WIEW. Van mij magi k zoals het nu is wel nog even blijven. Super warm hoeft voor mij niet. Als het zonnetje schijnt en er lekker uit ziet buiten ben ik al een blij mens. Daarom even een paar dingen waar ik de komende weken enorm na uit kijk.

– Vakantie…. Aankomende vrijdag heb ik voor het eerst in 4 jaar andere halve week echt vrij genomen in de zomer. Voelt nog een beetje raar maar ik ga onwijs genieten.

– Bospop… Het enige festival wat ik dit moment in mijn agenda staat deze zomer. En wat kijk ik hier onwijs naar uit. Klinkt misschien beetje stom maar hier verheug ik me echt al allermeeste op.

– Brugge… Na Bospop ga ik samen met een vriendin een paar dagen naar Brugge. We zitten er ook vlakbij het strand dus ik hoop zo op lekker weer en een echt vakantie gevoel.

-Dagje Efteling…  De kaartjes heb ik al enkele weken geleden gehaald tijdens de ah actie van de AH. Ik ben intussen toch al een paar jaar niet meer geweest dus heb best zin in een gezellig dagje Efteling.

– Gezelligheid… Ondanks dat bovenstaande dingen de enige concrete plannen zijn voor deze zomer ga ik er wel vanuit dat ik de komende weken ook andere gezellige dingen ga doen met friends. Gezellig bijkletsen, een terrasje, de bios, uiteten…. GENIETEN.

Wat zijn jullie plannen in de zomer !!

Advertenties

6 gedachtes over “I love the summer !

  1. Ik moet nog 2 dagen werken en dan genieten van de zomervakantie…lekker hoor, juf zijn!
    Ik ga zaterdag verhuizen, dus de 1e tijd zal ik nog aan t uitpakken zijn. Verder ga ik ook naar de Efteling, heb ik al wat feestjes staan en ik ga 5 dagen kamperen in Drenthe met een vriendin. Heerlijk!
    Geniet van je vrije tijd!

  2. Oh my girl, geniet er lekker van! Veel foto’s maken, zodat je later amaznig herinneringen hebt! Binnenkort heb ik een shopdagje met mijn homeboys. Ik kan echt niet wachten, helemaal om te shoppen. you know what I am saying. xD Geniet van je vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s