Onwijs genoten.

Wat een heerlijk weer was het afgelopen weekend he ? En wat nog mooier was was dat ik heerlijk in een hotel vlakbij Den Haag en Scheveningen zat. Voor het eerst deze vakantie had ik echt een vakantie gevoel. Ik was namelijk vrij, was bij het strand en het was heerlijk weer WOW. Dan ook onwijs leuke en fijne dagen gehad. Komende week wordt onwijs druk (misschien zelfs een beetje te druk). Deze week  6 dagen werken, morgen een dagje naar mijn ouders en bij kletsen met een oud klasgenootje die ik al 8 jaar niet meer gezien heb. Verder ook nog paar andere afspraken staan waaronder de tandarts :(. Daarom nog maar even lekker na genieten van afgelopen weekend.

Zaterdag naar Scheveningen geweest waar savonds het jaarlijks vuurwerk festival was. (Dit wisten we ook niet van te voren). Dit was dus onwijs mooi…. op het strand genieten met onwijs veel mensen van vuurwerk dat klinkt toch al heel mooi ? Dat was het ook. Daarnaast heerlijk gegeten bij een Grieks Restaurant wat we net als het hotel via vakantieveilingen onwijs goedkoop hadden :D. Lekker gegeten. Nog even met Hugo bij gekletst die daar vlakbij woont en ook mee is geweest naar het vuurwerk.

Zondag ochtend eerst ontbeten bij een leuk tentje vlakbij het hotel en daarna richting een vriendin van Eefje gegaan daarmee zijn we samen naar een plaatselijk recreatie gebied gegaan. Eigenlijk stond het strand op de planning maar het was zo druk dat het eindelijk dit is geworden. Wel een onwijs leuk meer en onwijs gezellige sfeer. Kortom het waren 2 top dagen ! :D….

Advertenties

4 gedachtes over “Onwijs genoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s