Verslag Within Temptation 20/02/14 @ Effenaar

Zo bezoek ik weken geen concert en zo 3 concerten in bijna een week. Stiekem is dit uiteraard het liefste wat ik doe maar financieel is het niet mogelijk om elke week een concert te bezoeken. Toevallig kwam het nu wel zo uit. De kaartjes van Birdy en Maria Mena lagen toch al enkele tijd klaar in mijn boekenkast. Within Temptation echter niet. Dit was stiekem toch wel een beetje last minute. De show werd denk ik ongeveer 2 weken geleden aangekondigd en was een try-out voor de start van de nieuwe tour en het nieuwe album.

Toen ik over deze show las wilde ik eigenlijk vrijwel gelijk maar ik wist nog niet of ik die avond moest werken en had de moed al opgegeven toen de show vrijwel gelijk was uitverkocht. Uiteindelijk kocht ik via Facebook een kaartje over voor het aankoop bedrag. Hoewel zoiets risicovol blijft vertrouwde ik het in dit geval wel en besloot het risico gewoon te nemen.

Gelukkig was mijn kaartje gewoon oke en genoot ik van een geweldige avond. Within Temptation staat bekend om hun prachtige shows, filmpjes en vaak speciale effecten tijdens de shows. Ik vind de shows altijd onwijs mooi in elkaar zitten en zeker voor een Nederlandse band is het niveau van hun shows altijd prachtig. Eigenlijk verwachtte ik niks van dit alles tijdens deze try-out show. Maar niks was minder waar. Tijdens de show was er een groot podium aanwezig met de welbekende videoschermen enz. Hoewel er tijdens de show wel nog wat technische dingen mis gingen heb ik echt zo genoten. Zowel nieuwe als de klassiekers kwamen voorbij en die heb ik allemaal uit volle borst mee geschreeuwd. Ik heb echt onwijs genoten van de show…. Zo erg dat ik met 2 vriendinnen ook alsnog een ticket heb gekocht voor de show van 3 mei in de HMH ik kan nu al niet wachten.

Uiteraard ook weer een paar foto’s van afgelopen donderdag.

  
  

Advertenties

6 gedachtes over “Verslag Within Temptation 20/02/14 @ Effenaar

  1. Pingback: Bye February,hello March | Just my Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s