About Me

Ik ben Bianca en ik ben 22 jarige student wat studeert en woont in Eindhoven. Hier volg ik de opleiding Media Vormgever. Met deze opleiding kan ik eindelijk doen wat ik altijd hebben willen doen. Creatief zijn, alles leren op het gebied van  (web) design en de dingen doen die ik leuk vind.

Samen met mijn lieve viervoeter Wizzel woon ik in een studio waar ik echt mijn draai gevonden heb. En me eindelijk thuis voel. In mijn vrije tijd werk ik bij een ijssalon waar ik me inmiddels al geen leven meer zonder kan voorstellen. Naast school en werk zijn mijn lieve vriendinnetjes de meest belangrijkste dingen in mijn leven omdat ik bij hun altijd terecht kan in goede tijden maar ook in de slechte en geven mijn leven weer een sprankeltje als er helemaal door heen zit. In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten,festivals,musicals en ga graag naar de bios, een hapje eten of ga ik natuurlijk shoppen. Een dagje thuis zijn en het lezen van een goed boek of naar het kijken van mijn favoriete tv-series kan ik ook enorm van tot rust komen !

Verder ben ik verliefd op het strand en reizen. Helaas heb ik niet zo’n dikke portemonnee om de hele wereld te hebben kunnen gezien maar ik kan er maanden naar uit kijken om een bezoekje aan een ander land te brengen. En uiteraard vind ik het altijd geweldig om creatief bezig te zijn. Dat kan het van websites zijn, fotografie of het bewerken van foto’s enz.

Op deze blog zal ik schrijven over mijn leuke dingen in het leven maar het zal ook een uitlaat klep zijn waar ik echt mezelf kan zijn en de dingen die ik eigenlijk ergens diep van binnen wil weg stoppen maar niet altijd lukken !

Advertenties

3 gedachtes over “About Me

  1. Ik lees jouw blogjes en reageer af en toe wat, maar misschien wil je die van mij ook wel lezen.. dan mag je me uitnodigen op hyves puursandra.hyves.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s